lauantai 27. heinäkuuta 2013

Erilainen Sacherkakku

Tältä näytti kakku sisältä!
Mustikoita olisi voinut olla kyllä enemmän!
Tulipa taas hyvä syy leipoa, oli nimittäin tuplanimpparit! Päädyin kokeilmemaan taas jotain vähän uutta, halusin tehdä sacherkakkua, mutta jotenkin vähän erilailla. Sattumalta silmiini osui Kinuskikissan Sacherkakku ohje! Josta sitten otin mallia tähän omaan kakkuuni, mutta samalla seurasin myös omaa Vadelma-sacherkakku ohjettani. :)

Pohjana käytin Kinuskikissan suklaakakkupohjaa, tosin laitoin fariinisokerin sijaan tavallista sokeria. Pohjan leikkasin kolmeen osaan. Täytteeksi vatkasin 4dl vispikermaa, johon kaadoin 0,3dl jäisiä itsekerättyjä mustikoita. Sen lisäksi sivelin jokaiseen kerrokseen kostutukseksi sokerivettä ja melko reilusti vadelmahilloa. Lopuksi kuorrutin kakun suklaalla, kuten tuossa Kinuskikissan kuin oman Vadelma-sacherkakun ohjeissa.

Kakku näytti ulospäin ihan sacherkakulle.
(Järkyttävät koristeet :D )
Lopputulos oli todella herkullinen! Ulkonäössä olisi vielä ollut parantamisen varaa, mutta kyllä tälläkin sain työkaverit taas yllätettyä ja kehuja tuli kovasti, mikä tietenkin oli kivaa. Ensi kerralla voisi laittaa ehkä enemmän mustikkaa, ja ehkä vadelmahillon lisäksi vadelmasosetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti