torstai 9. toukokuuta 2013

Tofu-artisokka-pastaa, leftover pitsaa ja kauralettuja

Tämän viikon alussa tein pastaa, johon tuli yrttimarinoitua tofua, artisokan sydämiä, paprikaa, chiliä, sipulia ja avokadoa. Mausteeksi heitin mukaan sitruunapippuria, mustapippuria, sitruunamehua ja oliiviöljyä. Ei kyllä tullut hääppöisen näköistä taikka makuista, mutta kyllä sitä pahimpaan nälkään söi.

Koska pastan tekemisestä jäi yli sekä tofua että artisokkaa päädyin tekemään ns. leftover pitsaa, koska piti saada kaikki käytettyä jääkaapista ennen viikonlopun mökkireissua. Pitsa saikin täytteeksi kanaa, tofua, artisokkaa, paprikaa, oliiveja ja sipulia. Lisukkeena avokadoa sitruunapippurilla. Om nom nom!




Iltapalaksi tein sitten vielä (amerikkalaisia)kauralettuja, joihin ohjeen otin Arla Ingmanin sivuilta. Tosin maidon sijaan käytin vettä. Sitten vain vaahterasiirappia päälle ja syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti